سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

شهادت ۳۰۰ تن از کادر درمان غزه از ابتدای طوفان‌الاقصی

رئیس شورای راهبری حماس با اشاره به شهادت ۳۰۰ نفر از اعضای کادر درمان غزه در پی جنایات رژیم صهیونیستی گفت: وضعیت انسانی در غزه بسیار وخیم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدحسین نیکنام در این دیدار با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از انجام جنایات و کشتار کودک زن و مرد و پیر و جوان هیچ ابایی ندارد، گفت: مردم غزه به معنی واقعی مظلوم هستند و با امداد الهی مردم غزه پیروز میدان خواهند بود.

 

وی ضمن ابراز تاسف شدید از جنایات رژیم صهیونیستی، از آمادگی وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه کمک به حوزه سلامت فلسطین خبر داد.

 

دکتر باسم نعیم؛ رئیس شورای راهبری حماس و وزیر بهداشت سابق فلسطین نیز ضمن تشکر از حمایت‌ها و کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به مردم غزه گفت: در سال‌های گذشته غزه تحت محاصره بوده است و موضوع سلامت مورد توجه غزه بوده است.

 

وی اظهار کرد: خوشبختانه وزارت بهداشت فلسطین بسیار موفق عمل کرده و توانسته تعداد کادر پزشکی و تخت‌های بیمارستان‌ها را افزایش داده و امکانات بیمارستان‌ها را ارتقا بخشد و خدمات پزشکی بسیار مناسب نظیر پیوند کلیه پیوند، پیوند قرنیه، انجام جراحی قلب باز و سایر خدمات را در بیمارستان‌های غزه انجام دهد.

 

نعیم ادامه داد: رژیم صهیونیستی قصد داشت جبهه مقاومت را به نابودی بکشاند و مردم را از غزه کوچ دهد و اسرای خود را بازگرداند که به فضل خدا به هیچ یک از اهداف خود نرسید و هیچ دستاوردی نیز نصیب آن‌ها نشد.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه اکنون شرایط بهداشتی در غزه بسیار نامناسب و بیماری‌های واگیر به خاطر عدم توجه به مسائل بهداشتی بسیار شایع شده است، از شهادت 300 نفر از کادر درمان غزه در پی جنایات رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

نعیم بیان کرد: اکنون وضعیت انسانی در غزه بسیار وخیم است؛ به‌گونه‌ای هیچ مواد غذایی در آنجا موجود نیست و یک میلیون نفر از گرسنگی رنج می‌کشند. 55 هزار نفر در غزه مجروح داریم که حال 5 هزار نفر آن‌ها وضعیت وخیمی دارند و هر روز به خاطر کمبودهایی که وجود دارد، 450 نفر فوت می‌کنند.

 

وی همچنین اضافه کرد: رژیم صهیونیستی به بهانه اینکه بیمارستان‌ها، مرکز فرماندهی نظامی حماس است به بیمارستان‌ها حمله کرد در حالی که استفاده از مراکز درمانی، برای اهداف نظامی در اصول اخلاقی ما جایی ندارد، چرا که باعث به خطر افتادن جان شهروندان می‌شود.

 

وزیر سابق بهداشت فلسطین ادامه داد: حدوداً 20 روز بیمارستان شفا تحت محاصره بود که رژیم صهیونیستی به بهانه این‌که این بیمارستان، مرکز عملیات نظامی است وارد بیمارستان شدند و 5 هزار نفر از شهروندان را به بیرون راندند. در حالی که بیمارستان‌های ما در شمال غزه دارای وضعیت مناسب‌تری بود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار